Fikk han hjertestans?

Han kjøpte kupong hver lørdag, dukket aldri opp etter at han hadde vunnet 2,1 millioner.

Vinneren pleide å kjøpe kupong hver lørdag på Coop Obs på Løren, men de identifiserte ham aldri, og så ham ikke igjen. Foto: Kim Jansson
Vinneren pleide å kjøpe kupong hver lørdag på Coop Obs på Løren, men de identifiserte ham aldri, og så ham ikke igjen. Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- De har fremdeles ikke hentet premien, sier Nhi Thi Troung, som jobber på Våler gatekjøkken i Østfold, til DinSide.

I 2001 solgte hun en vinnerkupong, verdt 3,3 millioner kroner til en uvitende kunde. Vinneren har fremdeles ingen anelse om at han eller hun har vunnet.

- Svært mange lottogevinster blir faktisk aldri hentet. Faktisk så mange at det i sum utgjør over tjue millioner kroner hvert eneste år. En utrolig sum. I all hovedsak dreier dette seg om småpremier som uregistrerte spillere enten glemmer eller som de rett og slett ikke tar seg bryet å hente, skriver Bjørn Takle Friis i boka "Ikke som andre millionærer- Ja, vi elsker Lotto!".

Kupongen som kunne innkassert 3,33 millioner ble kjøpt hos Nhi Thi Troung i Våler 28. august. Nøyaktig klokken seks minutter på halv ni, og 50 sekunder.

Forrige lørdag skrev vi om damen som vant i Lotto to ganger på to uker, og andre lottomillionærer som skiller seg ut fra mengden. Vi skrev om tidenes yngste lottomillionær, 18 år gamle Lasse fra Vang, og tidenes eldste lottomillionær, som feiret gevinsten med Solo og konfekt på sykehjemmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer