Fikk pupper av staten

Gaven til to kvinnelige sjøfolk skaper bølger.

Publisert
Sist oppdatert

En plastikk-kirurg har for skattebetalernes penger utført brystforstørrende operasjoner på en 25-årig og en 32-årig kvinne fra det australske sjøforsvaret. Det skriver BBC, ifølge jp.dk.

Det australske Labour-partiet krever nå en redegjørelse.

Tre kvinnelige soldater blir ydmyket

Ikke for å være sexy

Dette har - ikke overraskende - skapt høye bølger i den australske marinen, og Labour-partiet stiller altså også spørsmål ved om dette virkelig er noe som skattebetalerne må være med å finansiere.

Marinen forsvarer beslutningen med at operasjonene er utført etter nøye undersøkelse av kvinnene. De skal ha hatt det veldig dårlig psykisk, grunnet små bryster.

- Vi ser på de overordnede behovene hos vårt personell, både det psykiske og det fysiske behovet, sier Andrew Nikolic i det australske sjøforsvaret til BBC.

Han understreker at slike operasjoner ikke automatisk blir betalt av forsvaret, og kaller det også fornærmende mot alle ansatte i det australske forsvaret, at saken er blitt fremstilt som om at kvinnene får denne operasjonene for å bli mer sexy...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer