Fikk regning på 150 000 kroner

Claire Fitzpatrick visste ikke at vannledningen hennes lakk - det viste seg å koste henne dyrt.

RUINERT: Utgiftene Claire Fritzpatrick fikk etter vannlekasjen var enorme. Foto: Grusho Anna / Shutterstock / NTB (Illustrasjonsbilde)
RUINERT: Utgiftene Claire Fritzpatrick fikk etter vannlekasjen var enorme. Foto: Grusho Anna / Shutterstock / NTB (Illustrasjonsbilde) Vis mer
Publisert

Fitzpatrick hadde ikke bodd lenge i det nye huset sitt før det begynte å oppstå problemer.

I løpet av noen måneder hadde hun klart å bygge seg opp en regning på 13 000 pund. Eller over 150 000 norske kroner, skriver Wales Online.

- Jeg skjønte først at noe var galt da jeg ble varslet av banken min om at den direkte månedlige belastningen min hadde økt, sier hun til avisa.

Lekker vann og penger

Pengene hadde gått til Welsh Water, men uten at Fitzpatrick skjønte hvorfor. Beløpet hun nå skyldte selskapet hadde helt plutselig og uforklarlig økt voldsomt, ifølge hun selv.

Hun ringte Welsh Water og fikk beskjed om at hun hadde et utestående beløp på snaue 50 000 norske kroner.

Fitzpatrick sier til Wales Online at det kom en ingeniør for å sjekke ut problemet. Han mente det dreide seg om en lekkasje.

Måtte grave dypt

- Jeg ble fortalt at de ikke hadde lyktes med å finne lekkasjene og at oppkjørselen min sannsynligvis måtte graves opp, sier hun.

47-åringen dro på ferie, og kom tilbake til et stort hull i oppkjørselen.

- De kunne fortsatt ikke finne lekkasjen og fikk instruksjoner om å grave dypere. Så igjen gravde de og igjen kunne de ikke finne noe. Og de var tilbake igjen tidligere denne uka for et tredje forsøk, sier hun til avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer