Fine fingre for 150 kroner

Fiks på utseendet for 150 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Har du planer om å stelle hender og føtter i sommer, så følg med nå. DinSide har sjekket prisene på fot- og håndpleie og funnet at prisforskjellen for stell og legging av såkalt fransk lakk, er på utrolige 895 kroner.

De som har vært i storbyer som Madrid og New York vet at slikt stell slett ikke koster mye. I USA må du regne med cirka 15 dollar for manikyr (76 kroner i dagens kurs), som inkluderer lakk, mens du i Spania må ut med cirka 10 euro, eller rundt 80 kroner. I Norge er dette fortsatt en luksusbehandling, som kan være vanskelig å få til på stramme husholdningsbudsjetter.

Men på Sunreis Nails Design, ved Arbeidsamfunnets plass i Oslo sentrum, får du stelt og lakkert neglene for 150 kroner. Billigere enn dette får du det antakelig ikke. Skal du stelle føttene, må du betale 350 kroner, også det er absolutt billigst av alle de 13 salongene vi har prissjekket.

På Karl Johan Hud & Kroppspleie er det nesten tre ganger så dyrt å få filt, pusset og lakkert; der koster de forskjønnende behandlingene 1.395 kroner.

Legg tannlege- og helsebehandling på ferien, spar penger

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer