Finn de billigste filmene og bøkene på nettet!

Du kan spare store summer på å bestille bøker, plater og filmer på Internett. Problemet er ofte å finne ut hvilken nettbutikk som har det beste tilbudet. Heldigvis er det noen som gjør jobben for deg.

Publisert

I stedet for å surfe rundt på nettet i timesvis på jakt etter det beste tilbudet, kan du gå direkte til visse "sammenligningssteder" på nettet som gjør hele jobben for deg. I Norge kan du bruke Zoom.no , og i utlandet kan vi anbefale Acses.com.

Zoom.no

Zoom.no er en gratis og uavhengig norsk tjeneste som hjelper deg som vil handle på Internett å finne de beste tilbudene. Zooms kjøpeguide finner tilbud på bøker, datautstyr, film og video, musikk og spill.

7. november skrev DinSide en 1656">artikkel om Zoom.no. Den gang var ikke vår journalist særlig imponert over tjenesten. Kvaliteten på norske nett-tjenester har imidlertid blitt stadig bedre, og vi lurte derfor på om også Zooms tjenester hadde fulgt denne trenden. Vi har derfor testet tjenesten, og resultatene får du ved å trykke på lenkene øverst til høyre i artikkelen.

Acses.com

Etter å ha prøvd den norske utgaven kan du også prøve Acses.com, den virkelig store amerikanske sammenligningsmotoren. Også Acses.com sjekker prisene, men i motsetning til den norske utgaven kontrollerer den nettbutikker over hele verden. I utgangspunktet har den altså et mye større nedslagsfelt, og hvis søkemotoren virker skal du altså få den beste prisen. Også Acses.com gir deg prisen inklusiv frakt til Norge, og lister opp sin resultater med ulike fraktavtaler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.