Finn din innboforsikring!

DinSide økonomi presenterer "Innboforsikringskalkulatoren". Hvor mye må du betale for innboforsikring i din fagforening? Alt du behøver å gjøre er å svare på noen få spørsmål og vips: kalkulatoren gir deg oversikten!

Publisert

Hvilken organisasjon gir deg den billigste innboforsikringen? Med DinSides nye verktøy kan du nå sammenligne premien du får via din forening, mot det personlige tilbudet du får fra ditt eget forsikringsselsskap. Det gjør det lettere for deg å vurdere om du skal takke ja til din organisasjons tilbud eller ikke.

Her kan du også se hvorvidt din organisasjon har gjort en god jobb, og fått en gunstig avtale sammenlignet med andre organisasjoner. Kommer din organisasjon dårlig ut på listen, er det på høy tid å be dem om å reforhandle sin avtale.

For å finne den beste forsikringen må du svare på noen enkle spørsmål: Blant annet om hvor du bor, hvor stor dekning du vil ha, om du har installert innbruddsalarm, om du har sykkel og om den er registrert i Falkens sykkelregister, hva du tror er sannsynligheten for at sykkelen blir stjålet, ditt anslag for hvor sannsynlig det er for at det skal oppstå naturskade, og hvor sannsynlig du tror det er for at du skal trenge rettshjelp.

Her ligger innboforsikringskalkulatoren!

Husk at det finnes to typer innboforsikring. Hjemforsikring er for deg som bor i i leid leilighet eller selveierleilighet. Eier du eget hus skal du ha det som ofte kalles villaforsikring. Kalkulatoren beregner kun hjemforsikringen og innbodelen av villaforsikringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer