Finn din ukjente arv!

Du kan være styrtrik, uten at du selv vet om det. Flere tusen nordmenn har slektninger de ikke kjenner til i utlandet eller i Norge, som har etterlatt seg arv eller fulle bankbokser. Dersom du ikke melder deg innen 10 år, tilfaller disse pengene staten.

Vil du ha en neve full av dollar?
 Foto: tg
Vil du ha en neve full av dollar?
Foto: tg Vis mer
Publisert

I USA er det over 300 milliarder dollar i verdier som mangler eiere. Enten i form av arv, utbetalinger i erstatningssaker, stillestående bankkontoer og bankbokser. I Norge er det også flere millioner utestående hos banker, og hos overformynderiet. Et tips dersom du leter etter arv, er å lese Norsk Lysingsblad hvor det annonseres etter arvinger ved dødsbo.

Finn penger i utlandet

Det kan være vanskelig å spore opp dine ukjente familiemedlemmer i Norge og utlandet, men på Internett finnes det flere slektsforskningsressurser som kan hjelpe deg. Ta for eksempel en titt på disse sidene .

DinSide har funnet flere nettsteder i utlandet hvor du kan finne ut om du er berettiget penger. Bare tast inn navnet ditt, og i løpet av noen sekunder vil du få du svar på om du egentlig eier en villa i Beverly Hills, en yacht i Miami, og har et par millioner på en sveitsisk bankkonto.

I vår redaksjon er det allerede en person som har funnet penger i USA, etter å ha søkt hos Findcash.com

Andre steder du kan prøve:

National Assosiation of Unclaimed Property ( Bra site, med mange muligheter for å finne penger )

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer