Finn en gratis skatt

Få fantastiske ting gratis: En hest, kjente Wiinblad-platter, en sykkel eller kanskje en campingvogn? Noe som faller i din smak?

Publisert
Sist oppdatert

Gratis er smart. Du sparer lommeboken og miljøet. Og her i januar er det nok mange som har behov for å la lommeboken ligge hjemme når de drar på shopping.

Gratis skatter du kan få

Finn din skatt

Har du skikkelig flaks, finner du kanskje til og med en skatt som er en del penger verdt.

Vi har gått gjennom cirka 1.200 gratisannonser for ting på finn.no, tinde.no og zett.no. Herav er de godt 1.000 annonsene å finne på finn.no. Tinde.no har svært få annonser i denne kategorien, og zett.no har cirka 100.

Leter man lenge nok, finner man skatter her som er både verdifulle og gratis.

Eneste klausul er som oftest at du må hente tingen selv.

Gratis skatter du kan få

Først til mølla

Når det gjelder de fine tingene, og spesielt de aller fineste av dem - ja, så er det nok smart å være ganske raskt ute!

I de fleste tilfellene vil det være først til mølla-prinsippet som gjelder. Og selv om det er over 1.000 gratisannonser på eksempelvis finn.no, så er mange av disse annonser for gratis katter, undulater og kaniner.

Vi gjør også oppmerksom på at enkelte av tingene vi viser i denne bildespesialen derfor kan være "borte" når den blir publisert. Men like fult viser eksemplene hva man kan være heldig å finne under kategorien "gis bort". Er du en skikkelig skattejeger, sjekker du gratisannonsene ofte, slik at du får tak i de tingene du gjerne vil ha.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer