FINN har smuglansert ny tjeneste

Nå finner du nye varer på FINN-torget.

Har du sett denne knappen? Finn har smuglansert en ny tjeneste. (Faksimile: Finn.no)
Har du sett denne knappen? Finn har smuglansert en ny tjeneste. (Faksimile: Finn.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken har FINN-torget smuglansert muligheten for at butikkpartnere kan tilby produkter du og jeg kan handle direkte. FINN kaller det Kjøp nå-funksjonalitet, hvor du kan kjøpe varer via FINN-torget umiddelbart og få disse sendt hjem til deg.

- I hovedsak er det en tjeneste vi har laget for å eksperimentere med hvordan vi kan gjøre dagens tilbud enda bedre. Dette er en anledning til å kjøpe en vare direkte fra selger, sier Nina Sandvoll Brekke i Finn.no.

FINN mener tjenesten skal gjøre det enklere å kjøpe det du har lyst på der og da og få det fraktet hjem. I tillegg skal tjenesten være en hjelp til små forhandlere som ikke har egen nettside eller nettbutikk.

- Vi starter i første omgang med 10 butikker som kan selge varene sine på denne måten. Da håper vi på innspill fra både kjøpere og selgere, slik at vi kan utvikle tjenesten videre til det beste for begge parter, sier Brekke.

Mer som eBay

For de som kjenner auksjonsnettstedet eBay, tar FINN med dette et steg i samme retning. Du møter forhandlerne direkte, og FINN-torget vil ikke lenger bare assosieres med brukte varer solgt av privatpersoner. FINN opplyser at de har rundt 1.500 butikker som averterer på sidene deres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer