Finn påskehytten nå!

Påskeferien nærmer seg med stormskritt og det begynner å haste for deg som vil oppleve vinterfjellets luner. DinSide har undersøkt hva du må regne med å betale.

Finn påskehytten nå!
Publisert

Roald Øyen og NRK har gjennom årene loset utallige nordmenn gjennom påskeferien med sine påskenøtter. Den virkelige nøtten er imidlertid ofte å finne ut hvor påskeferien skal tilbringes, og så få bestilt i tide.

For de av oss som ikke er arvelig belastet med en hytte eller to på høyfjellet, er leiemarkedet den naturlige løsningen.

Er det for sent å leie?

Det er dessverre ikke til å komme fra at mange hytter allerede er utleid. Er du ute etter å feire en hvit påske bør du derfor tråle markedet så fort som mulig. Det finnes nemlig fortsatt overnattingskapasitet både på hoteller, leiligheter og hytter, men det blir stadig verre å finne noe ledig.

Hvordan skal du gå fram?

Vårt tips er å finne de aktuelle reisemålene på Skiinfo, for så å benytte de lokale turistkontorene for den endelige bestillingen.

Når du går inn på Skiinfo får du en oppdatert informasjon over hva de ulike reisemålene kan tilby. Her kan du blant annet lese om vær og føreforhold, heiskortpriser, aktiviteter og overnattingsmuligheter. Sidene gir også nyttige linker og telefonnummer til de lokale turistkontorene og bookingselskapene, dermed får du direkte kontakt med lokalkjente folk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer