Finn telefonterroristen

Telefonterror.no er siden der forbrukerne kan tipse hverandre.

Forbrukere hjelper hverandre med å tipse om telefonselgere. Foto: Colourbox.com
Forbrukere hjelper hverandre med å tipse om telefonselgere. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange klager over uønsket oppmerksomhet fra telefonselgere. På nettsiden Telefonterror.no kan du finne nummer til telefonselgere og markedsundersøkere - i alle fall hvis noen før deg har registrert nummeret. Du kan også legge inn nummeret som forstyrret ditt privatliv, slik at andre kan dra nytte av hva du har funnet ut, både om nummeret og om selgerens oppdragsgiver.

- Jeg irriterte meg over uønskede telefonselgere selv, og begynte å legge ut numrene deres på siden, har grunnleggeren Bjarte Aune Olsen tidligere forklart til DinSide.

Siden ble opprettet i april 2006. Det er nå 27 sekunder mellom hvert søk foretatt på Telefonterror.no, og siden har 800 unike brukere hver dag.

- Jeg fikk etter hvert en god del henvendelser fra likesinnede, som fant frem til meg via google. Siden var vel i grunnen en tjeneste jeg hadde savnet selv, sier Aune Olsen.

- Si at du sitter på do! Les hvordan leserne blir kvitt selgerne

Enkelt oppslagsverk

Telefonterror.no er et oppslagsverk hvor du kan finne nummerne til telefonselgere og markedsundersøkere. Målet er at dette verktøyet skal gi forbrukere og firmaer mer makt til å velge hvem de ønsker å bli kontaktet av per telefon. Telefonterror.no har ingen makt til å hindre telefonselgere i å ringe deg, men listen gjør det enklere å la være og svare dersom de ringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.