Finn.no ville ikke slette annonsen

Line fortalte Finn.no om de falske annonsene tidligere i år.

Denne annonsen fikk Line Bendixen til å reagere. I Thereses gate på Bislett kan man umulig å ha denne utsikten. Hun ble ikke tatt seriøst. Foto: Faksimile fra Finn.no
Denne annonsen fikk Line Bendixen til å reagere. I Thereses gate på Bislett kan man umulig å ha denne utsikten. Hun ble ikke tatt seriøst. Foto: Faksimile fra Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Betal for leiligheten først, motta nøklene etterpå, heter det i annonsen. Svenske Marcus ble anmeldt første gang 28. januar i år, etter å ha lurt en nordmann til å betale for en leilighet som ikke eksisterte. Første gang vi skrev om Marcus var i juli.

Les hele saken her: Ikke la deg lure av "Marcus"

Nå er Marcus tatt, og forrige uke la han alle kortene på bordet. Det viser seg at femti nordmenn har blitt svindlet for cirka en halv million kroner.

Les hele saken her: Marcus la kortene på bordet

I forbindelse med leilighetsjakt ble Line Bendixen (25) skeptisk til en Marcus-annonse på FINN.no.

Bendixen sender en mail til FINN 30. januar der hun gjør dem oppmerksom på den mistenkelige annonsen. Her er to utdrag fra mailen hun sendte til FINN.

"Det er noe som ikke stemmer med denne annonsen. Det første jeg reagerte på var at en så strøken leilighet, fullt møblert, midt på Majorstua, uten depositum, på 59 kvm, kan koste 6.900 kroner i måneden. I tillegg er strøm inkludert. I henhold til beliggenheten kan vi ikke skjønne at leiligheten kan ha denne utsikten, vi kan heller ikke huske disse omgivelsene man ser på bildet. Hvordan kan man ha sjøutsikt i tredje etasje? Hvorfor er sjøen så nærme? Hvor kommer trehuset foran fra?"

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer