Finns nye brukervilkår

Tilbake til artikkelen

Publisert
Sist oppdatert

Punkt nummer åtte i Finn Torgets brukeravtale omhandler bruksretten av bilder som blir lastet opp på nettsidene. Her er den oppdaterte avtalen som blir brukt fra mars 2009:

#8. Bilder i annonsen

Bildene i annonsen skal kun være bilder av det produktet du skal selge. Annonser som inneholder bilder med annen informasjon (f.eks. nettadresser) vil bli avvist. Dersom illustrasjonsfoto benyttes skal dette framkomme i annonsen.

FINN forbeholder seg retten til å bruke ethvert bilde som er lagt ut på FINN torget, herunder til å lagre og fremstille nye eksemplar av det, og å gjøre det tilgjengelig for allmennheten i opprinnelig eller endret form, i forbindelse med ethvert formål knyttet til drift, videreutvikling og markedsføring av tjenesten og nettsidene. Annonsøren innestår og er ansvarlig for at man har rett til å legge ut bildene på FINNs nettsider og til å overføre slik bruksrett som nevnt i dette vilkåret.

Dersom innholdet av bildet kan knyttes til en enkeltperson, plikter Annonsøren å ha innhentet eksplisitt forhåndssamtykke fra den avbildede til å legge ut bildene på FINNs nettsider, samt til å overføre slik bruksrett som nevnt i dette vilkåret.”

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer