Fjern rynker med akupunktur

Nå kan du ta ansiktsløftning med nåler. En populær behandlingsmetode fjerner rynker, strammer opp huden og minsker poser under øynene.

Publisert
Sist oppdatert

Kan akupunktur gi deg tilbake ansiktet du trodde du hadde mistet for alltid? Ja, sier en akupunktur som tilbyr behandlingen. Egentlig ikke, sier tradisjonelle plastikkirurger.

Akupunktøren Martha Lucas fra Colorado sier huden blir renere og med mindre rynker etter ti behandlinger på fem uker.

Hun påstår behandlingen glatter ut fine rynker og reduserer de dypeste linjene. I tillegg skal den redusere poser under øynene og fjerne eller redusere såkalte aldersflekker. Som en bonus er dette en ny ungdom som ikke er redusert til ansiktet, men merkes på hele kroppen, sier hun.

- Kosmetisk akupunktur er et godt alternativ for kvinner som ikke vil ha bivirkningene som settes i sammenheng med et kirurgisk anriktsløft, sier hun til nettsiden WebMD.

Når nålene, mellom 30 og 40 av dem, blir satt i ansiktet og andre steder på kroppen kan produksjonen av kollagen og elastin stimuleres.

- Kinesisk medisin er den ekte anti-aldrings medisinen. Det hjelper kroppen din med å fremstå mer ungdommelig, sier Lucas.

Lucas har tilbudt behandlingen i fire år, og i fjor startet hun en utdannelse i metoden for andre akupunktører i USA og Canada.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.