Fjollex-kopier et klikk unna

Eksklusive klokker gir status og missunnelige blikk, og for de som ikke har så mye penger har redningen ofte vært storshopping på utenlandske markeder fyllt med piratkopier. Nå er de på nettet også. Men bør du kjøpe?

Publisert
Sist oppdatert

Det er bare å innrømme det: Undertegnede har selv trålet markeder i Spania, Thailand og Malaysia på jakt etter klokkekopier. Og gjennom årenes løp har jeg også kjøpt utallige merker; her har det gått i alt fra Rolex, Breitling, Tag Heuer og Bvlgari, til Jaeger-Le Coultre.

Erfaringene har vært mildt sagt blandet. Jeg har kjøpt modeller som har gått i stykker på vei hjem, og jeg har hatt et fåtall som har gått helt uten problemer i flere år.

Pass på: Men en ting er å se en klokke på et lokalt marked, kjenne på produktet, og ikke minst prute så mye man klarer på prisen. Langt mer risikabelt er det å legge igjen kredittkortnummeret sitt i en utenlandsk nettbutikk for å bestille slike piratkopier på nettet.

Likevel: De siste ukene har vi fått flere tips om ulike nettbutikker som tilbyr de mest kjente klokkekopiene. Og utvalget, ja det er helt enormt.

Trykk her for å se bilder av piratklokkene som tilbys

Vårt råd: Hold deg unna!

Lokkematen er enkel: Stort utvalg av flotte produkter til fantasipriser. De fleste klokkene ligger på rundt 200 dollar, cirka 1.300 norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer