Flere kredittkort har gode rabatter

Sjekk hvor du får rabatt, og hvilke kort dette gjelder.

Bruk av kredittkort kan gi gode rabatter, men betaler du ikke regningen fra kortselskapet i tide, går gjerne vinningen opp i spinningen. Foto: COLOURBOX
Bruk av kredittkort kan gi gode rabatter, men betaler du ikke regningen fra kortselskapet i tide, går gjerne vinningen opp i spinningen. Foto: COLOURBOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et kredittkort skal brukes med varsomhet. Bruker du det riktig, er det flere kredittkort som kan friste med rabatter på både kjøp av varer og tjenester.

DinSide har funnet flere rabatter som er verdt å merke seg om du har ett av disse kortene. Og du kan spare på alt fra leiebil til sportsutstyr.

>> Derfor bør du betale reisen med kredittkort - men ikke bruke det i minibanken!

Fire til 35 prosent rabatt

For å ha sagt det først som sist: Bruker du kredittkort, er det viktig å betale for hele forbruket innen den rentefrie perioden, som gjerne er på 45-50 dager.

Etter dette begynner renten å løpe, og den kan være høy. Den effektive renten på kredittkort ligger gjerne rundt 20 prosent.

I denne omgang har vi ikke sammenlignet årsavgift og renter, men kun sett på fordelene man får i form av rabatter. Husk også at de aller fleste kredittkort gir gratis reiseforsikring om du kjøper reisen med kortet, og at du er beskyttet mot svindel gjennom Finansavtaleloven.

>> Er det krise? Da kan kredittkort være et fornuftig alternativ

Avhengig av hvilket kredittkort du har kan du nemlig sikre deg en del gode rabatter. Her er noen av dem DinSide har funnet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer