Flere setter ned renta

Også SR-bank melder om rentekutt i dag.

Nå tar bankene oppfordringen om å kutte utlånsrentene.
Nå tar bankene oppfordringen om å kutte utlånsrentene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordea var kjapt ute med å varsle rentekutt etter Norges Banks beslutning om å kutte styringsrenta med 0,5 prosentpoeng. Og nå følger Sparebank 1 SR-Bank hakk i hel.

SpareBank 1 SR-Bank setter ned renten på boliglån og innskudd med inntil 0,50 prosentpoeng. Bakgrunnen for denne justeringen er utviklingen i og forventningene til en lavere pengemarkedsrente, melder banken.

Beste nominelle rente for boliglån blir etter endringen 6,85 prosent, mens rentebetingelsene vil for nye lån vil gjelde fra 3. november, og fra 19.desember for eksisterende lån og innskudd.

Tar imot kunder

- Utviklingen i pengemarkedsrenten er positivt både for kunden og for oss som bank. Vi har i løpet av den siste tiden ikke gjennomført større innskrenkinger med hensyn til det å yte lån til våre boliglåns- kunder på Sør- og Vestlandet. Vi skal være tilstede for våre kunder når behovene melder seg, sier Konserndirektør for privatmarked i SpareBank 1 SR-Bank, Rolf Aarsheim.

Nordea kutter

- Vi justerer renten på boliglån ned 0,50 prosentpoeng og 0,50 prosentpoeng for innskudd på sparekonti. Bakgrunnen for rentereduksjonen er utviklingen i og forventningene til pengemarkedsrentene, melder Nordea.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer