Flere vil vite om pensjon

Dobbelt så mange har klikket i år som i fjor.

Du får kanskje ikke så mye i pensjon som du tror, men si ikke at du ikke ble advart. Du kan sjekke nå. Foto: Norskpensjon.no
Du får kanskje ikke så mye i pensjon som du tror, men si ikke at du ikke ble advart. Du kan sjekke nå. Foto: Norskpensjon.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pensjonsportalen norskpensjon.no har doblet besøkstallene siden i fjor. Nå videreutvikles tjenesten.

– Det er stort behov for portalen. Flere undersøkelser viser at folk fortsatt har lite kunnskap om egen pensjon, sier kommunikasjonsdirektør Leif Osland i Finansnæringens Fellesorganisasjon (FNO) i en pressemelding.

Du får dine tall

Har du ikke vært innom siden ennå, anbefales du å lese denne artikkelen.

Norskpensjon.no gir deg en god oversikt over hva akkurat du kan vente deg i pensjon etter den nye pensjonsreformen. For mange kan det være en vekker.

>>> Slik fungerer tjenesten

Besøkstallene doblet

Over 218.000 har fått pensjonsinformasjon fra Norsk Pensjon i årets fem første måneder. 44 prosent av disse har logget seg på www.norskpensjon.no direkte, mens de resterende har fått informasjonen via NAVs pensjonskalkulatorer. Besøkstallene er doblet i forhold til samme periode i fjor og er i gjennomsnitt nær 1.500 daglig, ifølge FNO.

Ny versjon ute

Ifølge FNO foreligger det nå en ny versjon av pensjonsportalen www.norskpensjon.no. Produksjonssettingen ble gjennomført samtidig som NAV produksjonssatte ny versjon av pensjonskalkulatoren Din Pensjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer