Flørter hun med deg?

Flørting er en kunstform som krever mye øvelse og perfekt timing. Heldigvis er det ikke mangel på flørte-tips der ute, men det er bare halve kampen. Skal du oppnå suksess må du også skjønne når hun flørter med deg.

Publisert
Sist oppdatert

Førsteinntrykket er som kjent viktig. Ca. 55 prosent av inntrykket vi får av andre kommer fra kroppsspråket. 38 prosent kommer fra lyden av stemmen og farten vi snakker i. Bare 7 prosent kommer fra det vi faktisk sier! Før du i det hele tatt har snakket med en person har de ut fra måten du går, står og snakker på gitt dem 80 prosent av førsteinntrykket av deg.

Hvordan vet vi da at kroppen vår sender ut de riktige signalene, og kanskje enda viktigere - hvordan kan vi lese andres kroppsspråk? La kroppen din snakke og ta seg av flørtingen ved å lære deg å bruke og lese kroppsspråket.

5 hemmelige signaler som viser at noen flørter med deg:

1. Flørtetriangelet Når vi ser på mennesker vi ikke kjenner så godt (for eksempel i jobbsammenheng)vil øynene våre bevege seg i en vekslende bevegelse: vi ser fra øye til øye over nesebroen til den andre personen.

Med venner senker vi gjerne blikket. Vi ser også fra øye til øye på de, men inkluderer også nese og munn, slik at det blir en slags triangelform.

Begynner vi å flørte utvider vi gjerne triangelet. Vi inkluderer dermed en større del av det øyet liker, som for eksempel bryst/mage/ ben. Desto mer intens flørtingen blir, desto mer intenst stirrer vi fra øye til øye. Vi stirrer også da gjerne lenger på munnen til den andre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.