Flørter hun med deg?

Publisert
Sist oppdatert

Flørter hun med deg?

Ekspertene sier at det tar oss mellom 90 sekunder og 4 minutter å bestemme oss for om vi liker noen eller ikke. Men hvordan ser du at noen liker deg ekstra godt? Her kan du lese mer om flørting og kroppsspråk.

Av Silje Stavik

Førsteinntrykket er som kjent viktig. Ca. 55 prosent av inntrykket vi får av andre kommer fra kroppsspråket. 38 prosent kommer fra lyden av stemmen og farten vi snakker i. Bare 7 prosent kommer fra det vi faktisk sier! Før du i det hele tatt har snakket med en person har de ut fra måten du går, står og snakker på gitt dem 80 prosent av førsteinntrykket av deg, skriver BBC news’ helsejournalist Tracey Cox i en artikkel.

Hvordan vet vi da at kroppen vår sender ut de riktige signalene, og kanskje enda viktigere - hvordan kan vi lese andres kroppsspråk? La kroppen din snakke og ta seg av flørtingen ved å lære deg å bruke og lese kroppsspråket.

5 hemmelige seksuelle signaler som viser at noen flørter med deg:

1. Flørtetriangelet

Når vi ser på mennesker vi ikke kjenner så godt ( for eksempel i jobbsammenheng)vil øynene våre bevege seg i en vekslende bevegelse: vi ser fra øye til øye over nesebroen til den andre personen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer