Flytende strømpris best

Dårlig sommervær gir billig strøm. Prisene vil holde seg lave over vinteren, så det virker ikke fornuftig å inngå en ettårs fastpriskontrakt.

Godt for noe.
Godt for noe. Vis mer
Publisert

DinSides strømkalkulator viser bare prisen for den flytende strømprisen. Den har falt jevnt og trutt siden i vinter, og du betaler nå bare 20,9 øre pr. kilowattime for strømmen hos Interkraft energi. I slutten av mars var Meganor billigste tilbyder med 24,5 øre pr. kilowattime uten tidsbinding.

Kan endres på kort varsel

Den flytende strømprisen i våre lister gjelder bare i inneværende uke. Neste uke kan prisen være en helt annen. De første kan bli de siste, men i praksis viser det seg at de samme strømselgerne stort sett har vært blant de billigste siden DinSide startet 15. april: Interkraft, Meganor, Ustekveikja, BKK og Kvinnherad energi er blant disse.

Alle energiverk tilbyr i tillegg til den flytende prisen fastpriskontrakter. (Det finnes også mellomformer - flytende pris med pristak).

Hedmark billigst

Idag er det Hedmark energi AS som tar lavest pris for ettårskontrakter på strøm. Prisen er 25,45 øre pr. kilowattime, og det er ingen fastavgift. (Det er forøvrig flere kraftverk som opererer med en noe lavere kilowattimepris, men da kommer et fastbeløp i tillegg. Disse kan det likevel lønne seg å bruke om man har et strømforbruk vesentlig over 20.000 kilowattimer i året.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer