Chili Mobil lanserer abonnement med fri data

For 399 kroner i måneden skal du kunne surfe så mye du vil, men det er en hake

Telenor og Telia følger neppe etter med det første.

MER MOBILSURFING: Vi bruker stadig mer mobildata, men frem til nå har ingen mobiloperatører tilbudt abonnement med fri bruk av data. Det vil Chili Mobil ha en slutt på. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix
MER MOBILSURFING: Vi bruker stadig mer mobildata, men frem til nå har ingen mobiloperatører tilbudt abonnement med fri bruk av data. Det vil Chili Mobil ha en slutt på. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er lenge siden det var antall meldinger og ringeminutter som var viktig ved valg av mobilabonnement. Nå er det mobildata som teller mest. Og jo mer, jo bedre.

Kan du aldri få nok mobildata, kan kanskje Chili Mobils nye tilbud falle i smak.

399 kroner i måneden

De lanserer nå et mobilabonnement kalt «fri data».

Helt fritt er det riktignok ikke, for de har en begrensning på bruk av 1000 GB i måneden. Det er dog en veldig høy grense, så for de aller fleste vil det nok i praksis innebære fri databruk.

Prisen ligger på 399 kroner i måneden. Da er fri tale, SMS og MMS inkludert. I tillegg kan du også roame gratis i EU/EØS inntil 12 GB.

- Ikke bare et stunt

Vi tok en telefon til daglig leder i Chili Mobil, Lars Ryen Mill, som beskriver det nye abonnementet intet mindre enn en ny bevegelse innenfor mobil.

- Det er tydelig at folk har savnet fri data som et produkt. Dette har vært tilgjengelig i de nordiske landene i et par år i en eller annen form, og vi er ekstremt stolte av å kunne lansere de som førstemann ut i Norge, sier Ryen Mill til Dinside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer