For deg som vil ha noe bedre:

Det finnes alternativ til en trang og dyr hybel. Prøv disse rådene hvis du vil ut av kottet, eller vil ha lavere husleie:

Publisert

Slå deg sammen med andre, og lei en større leilighet der dere får hver sitt rom. Kvadratmeterprisen i store leiligheter er vanligvis en hel del lavere enn i små hybler.Har du ingen venner eller kjente som er på boligjakt samtidig med deg, kan du følge med på boligannonsene i Aftenposten Aften. Der er det en egen spalte for bofellesskap. Les hvordan du får plass i kollektivet herStudentboliger er som oftest billigere enn hybler på det private markedet. Kontakt studentsamskipnaden i den byen du bor i og hør om de har billige hybler ledig.Hvis du er student vel å merke.Sett inn din egen annonse i avisen i tillegg til å følge med på annonserte boliger. De billigste boligene annonseres ofte ikke i det hele tatt. Utleier orker ikke telefonstorm, og leter heller etter den rette leietaker selv.Tilby å betale noe av husleien i form av arbeid. Du trenger ikke støvsuge naken i stua for å få mindre husleie. Noen utleiere nøyer seg med barnepass, snømåking, klipping av plen eller lufting av hunden.Synes du husleien er for høy, er det kanskje like godt å kjøpe sitt eget. Les hva du kan låne for husleien her

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer