For frustrerte foreldre...

Ingen grunn til å lure på hvor tenåringen befinner seg. Eller den potensielt svikefulle kjæresten. Her er mobiltelefonen for kontrollfriken: Wherify Wireless lanserer i disse dager en GPS (Global Positioning System) lokaliseringstelefon, som lar deg spore mobilens eier elektronisk.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke for de paranoide

Wheriphone G550 heter telefonen som skal roe ned nervøse foreldre. Den er liten, tynn og lett, og burde få plass omtrent overalt, i en jakkelomme, ryggsekk - eller i en pakke.

Systemet virker slik: Ved hjelp av digital trådløs teknologi og sporingsteknikker fra Wherify, kan du spore opp en navngitt telefon (og dens eier) 24 timer i døgnet. Det eneste du trenger for å spore telefonen er Internett eller en telefon, og det skal ikke ta mer enn ett minutt. Alternativt - har du telefonen og kommer ut for en nødsituasjon, skal du kunne presse den lille 911 (amerikansk nødnummer, red. anm.) knappen, som skal varsle lokalpolitiet.

Egenskaper:

 • LED indikatorer på batteritid og nettverkstilgang
 • Egen tast for nødsituasjoner
 • Hurtigtastfunksjon du selv kan programmere
 • Egen tast for operatørtjenester
 • Walkie-talkie funksjon.
 • For kvinner i jobb...

  Får du en av disse telefonene fra partneren din, er det kanskje på tide å stoppe opp og tenke seg godt om. Selskapet foreslår også at det kan være fint for kvinner i arbeid, og vi lar det forslaget også tale for seg.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer