For travel til å trene?

At du har problemer med å finne tid holder ikke som unnskyldning for ikke å trene.

Ikke overdriv treningsmålene dine. Da blir du bare stressa. Foto: Colourbox.com
Ikke overdriv treningsmålene dine. Da blir du bare stressa. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange, både med og uten barn, og med og uten travle jobber, rammes av den berømte tidsklemma. Og de færreste av oss er så heldige at vi får betalt for det når vi trener. For folk flest blir dreier det seg om å oppnå den perfekte balansen mellom trening, arbeid, familie og det sosiale livet.

Og den kan som oftest by på problemer. Her er noen tips til de som stadig ender i ubalanse, der treningen ofte blir nedprioritert.

Jeg kan ikke trene fordi…Sommerens beste treningstips

Planlegg

Du trenger ikke legge opp et treningsprogram med faste tider og dager helt fram til jul, men litt halvveis planlegging kan gjøre mye det og. Vær klar over hvilke mål du har, og bestem deg for hvilket intensitetsnivå du skal legge på før hver trening. Da blir treningen mye mer effektiv.

Men være fleksibel

Selv om du bør ha oversikt over når du skal trene, må du også være fleksibel. Det kan hende du må forandre planer på grunn av været, møter, syke barn, familie osv. Hvis du takler at uforutsette ting kan dukke opp, blir det lettere å seg rolig og avslappet i slike situasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer