Forbered deg med aromaterapi

Kulda har fortsatt ikke angrepet oss for fullt, men regn og vind viser at høsten er godt på vei. Vil du slippe influensa og forkjølelse? Hva med aromaterapi?

Publisert
Sist oppdatert

Kuldegrader, snø, lite solskinn og influensa... De færreste blir lykkelige av å høre om det, og enda verre er det å vite at vi nærmer oss tiden for akkurat dette. For å forberede deg tilstrekkelig, gir nettstedet Aworldofaromatherapy.com noen tips til hvordan du kan bruke aromaterapi som forebyggelse før vinteren.

Først og fremst bør du ta vare på deg selv. Spise riktig og nok, trene tilstrekkelig og slappe av. Men uansett hvor godt du passer på deg selv, er du i fare for å bli smittet av kolleger, barn eller venner. For å forebygge mot dette, bør du bruke medisiner med naturlig forkjølelsesmiddel, som eteriske oljer og urtete. Urteteer hjelper ikke bare mot sår hals, de varmer deg og forhindrer forkjølelse og influensa.

I forbindelse med at du drikker urtete, kan eteriske oljer hjelpe deg å slappe av og rengjøre luften i rommet. Noen gode oljer du kan ha for slike anledninger er eucalyptus og tea tree.

Det er forskjellige måter å bruke disse oljene på, men for behandling mot forkjølelse og influensa, anbefales følgende:

 

  • Ta ti dråper med eterisk olje i badekaret, og ligg i badet i femten minutter.
 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer