Ta opp forbrukslån

Forbrukslånskalkulatoren

Hvilken effektiv rente får du? Legg inn lånebeløpet fratrukket etableringsgebyr og terminbeløpet inkludert termingebyr.

KAN BLI DYRT: Med får kalkulator kan du regne ut effektiv rente på forbrukslånet ditt. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
KAN BLI DYRT: Med får kalkulator kan du regne ut effektiv rente på forbrukslånet ditt. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forbrukslån­kalkulator

Forklaring på de forskjellige punktene i kalkulatoren finner du ved å klikke på spørsmålstegnene.

(Beregningene foretas bare lokalt, på din egen maskin. Ingen ting sendes ut på internett eller til DinSide). Resultatet ser du i bunnen av kalkulatoren.

Hvilken effektiv rente får du?

Legg inn lånebeløpet fratrukket etableringsgebyr og terminbeløpet inkludert termingebyr. Kalkulatoren regner så ut den effektive renten for deg.

Det du faktisk får utbetalt.

De fleste har et etableringsgebyr som må inngå i beregningen av den effektive renten. Om du har lånt 30.000 kroner og et etableringsgebyr på 700 trekkes fra, er det 29.300 kroner - beløpet du faktisk får utbetalt - du skal fylle inn i denne ruten.

Teminbeløp, inkludert termingebyr.

Termingebyret må inngå i den effektive renten. Om du betaler 750 kroner måneden som terminbeløp, og det kommer 50 kroner i termingebyr i tillegg, er det 800 kroner du skal fylle inn i denne ruten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer