Forførende toner

Ingen grunn til å nynne på sanger om mangel på "Satisfaction". Tidenes beste bakgrunnsmusikk for forførelsen og elskovsakten er nå kåret.

Publisert
Sist oppdatert

Forførende tonerIngen grunn til å nynne på sanger om mangel på Satisfaction . Tidenes beste bakgrunnsmusikk for forførelsen og elskovsakten er nå kåret.

Av: Mattis Koppang

God mat og drikke, rette omgivelser, riktig belysning. Din partner begynner å sende ut visse signaler. Men hvilken musikk skal du sette på? Hvilken sang setter stemningen som til slutt utløser den høye C?

Har du noen gang bladd deg desperat igjennom platesamlingen på leting etter akkurat DEN sangen? Den som får damene til å smelte i hendene dine, eller som får gutta til å oppføre seg enda mer brunstig enn vanlig?

Erlend Loe beviste i boken Naiv. Super at det kan lages lister for det meste. Det amerikanske musikkbladet Blender har nå kommet med en virkelig nyttig liste. En liste over de beste sangene å forføre eller elske til!

De amerikanske musikkjournalistenes Topp-30 kåring over hvilke sanger som skaper den beste amorøse stemningen, inneholder artister fra de fleste sjangere. Her finner man Frank Sinatra side om side med Guns 'n' Roses, Miles Davis og Madonna.

Den sexfikserte Madonnas Justify my Love er der, Sades Love is King likeså, men øverst troner Brian Ferry og hans gamle band Roxy Musics Avalon fra 1982.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer