Forklarer dette

Denne er ikke lett å bli klok på.

IKKE LETT: Hva er egentlig riktig pris her? Foto: privat
IKKE LETT: Hva er egentlig riktig pris her? Foto: privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påsken betyr som vanlig priskrig, og mange av varene får bein å gå på.

Tømmes

Hos Rema 1000 kuttet de prisen på mer enn 100 varer i forkant av årets feiring, kunne salg- og markedsdirektør Pia Melbye fortelle til DinSide før helga.

Det samme gjorde naturligvis konkurrentene Kiwi og Coop Extra. Sistnevnte kunne melde om at påskeproduktene hadde fått bein å gå på.

- Alt vi har på lager er kjørt ut til butikkene så når det er tomt nå, så er det tomt for påskegodt i butikkene, rapporterte kommunikasjonssjef i Coop, Harald Kristiansen da.

- Hektisk

Priskrigen gjør også at det tilsynelatende går litt fort i svingene, noe bildet over er et eksempel på.

Her er det nemlig ikke godt å si hva man egentlig skal betale for en firepakning med 1,5 liter Solo.

Kategori- og innkjøpsdirektør Line Aarnes i Rema 1000 forteller i en e-post til DinSide at butikken har fått beskjed om dette og at det skal være rettet opp i nå.

- Plakatene må fysisk printes ut og henges opp, så i en hektisk periode rett før påske med hyppige prisendringer, kan det av og til skje at butikken rett og slett ikke har vært kjappe nok til å bytte ut plakatene. Det beklager vi! Vi har hele tiden siste gjeldende pris i kassen, så kunden kan være trygg på at de alltid får riktig pris når de betaler, forklarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.