Forklarer dette

Denne er ikke lett å bli klok på.

IKKE LETT: Hva er egentlig riktig pris her? Foto: privat
IKKE LETT: Hva er egentlig riktig pris her? Foto: privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påsken betyr som vanlig priskrig, og mange av varene får bein å gå på.

Tømmes

Hos Rema 1000 kuttet de prisen på mer enn 100 varer i forkant av årets feiring, kunne salg- og markedsdirektør Pia Melbye fortelle til DinSide før helga.

Det samme gjorde naturligvis konkurrentene Kiwi og Coop Extra. Sistnevnte kunne melde om at påskeproduktene hadde fått bein å gå på.

- Alt vi har på lager er kjørt ut til butikkene så når det er tomt nå, så er det tomt for påskegodt i butikkene, rapporterte kommunikasjonssjef i Coop, Harald Kristiansen da.

- Hektisk

Priskrigen gjør også at det tilsynelatende går litt fort i svingene, noe bildet over er et eksempel på.

Her er det nemlig ikke godt å si hva man egentlig skal betale for en firepakning med 1,5 liter Solo.

Kategori- og innkjøpsdirektør Line Aarnes i Rema 1000 forteller i en e-post til DinSide at butikken har fått beskjed om dette og at det skal være rettet opp i nå.

- Plakatene må fysisk printes ut og henges opp, så i en hektisk periode rett før påske med hyppige prisendringer, kan det av og til skje at butikken rett og slett ikke har vært kjappe nok til å bytte ut plakatene. Det beklager vi! Vi har hele tiden siste gjeldende pris i kassen, så kunden kan være trygg på at de alltid får riktig pris når de betaler, forklarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer