Forsikring mot uflaks

Vesta tilbyr en forsikring mot uflaks - det er i alle fall navnet på forsikringstypen.

UFLAKS?! Det kan man forsikre seg mot...
UFLAKS?! Det kan man forsikre seg mot... Vis mer
Publisert

Det heter seg at du kan forsikre deg mot det meste. Hos Vesta kan du forsikre deg mot uflaks. Med en forsikring som sies å dekke det andre forsikringer ikke dekker, kan du få betalt for skade på gjenstander inntil 10.000 kroner nesten uansett årsak.

Tillegg til innboforsikring

De fleste typer innboforsikring dekker kun skader på gjenstander der du selv ikke er skyld, og der gjenstanden befinner seg i boligen (eller i umiddelbar nærhet). For de fleste betyr altså det at fotoutstyr, videokamera, dyre klær og sportsutstyr ikke er forsikret dersom du skader dem selv, eller de blir skadet eller mistet utenfor boligen. Det er dette du kan tegne tilleggsforsikring for hos Vesta. Uflaksforsikringen koster 450 kroner per år. Har du såkalt Vesta-avtale kan du få mellom fem og ti prosent rabatt.

- Dette er en uspesifisert verdigjenstandsforsikring som kommer i tillegg til innboforsikringen, forteller markedssjef i Vesta, Jan Kåre Hellevang. Han mener Vesta er alene om å tilby denne typen forsikring.

Du må altså ha innboforsikring hos Vesta for å tegne uflaksforsikring. Får du så en skade på gjenstander som ikke dekkes av innboforsikringen, kan du få dekket inntil 10.000 kroner per gang. Egenandelen er 1.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer