Beste forsikring?

Forsikringskundene er minst fornøyde med DNB

Disse forsikringsselskapene har høyest kundetilfredshet.

FORNØYD MED FORSIKRINGEN? Det er kjekt å ha forsikring når uhellet er ute. Foto: Shutterstock/ NTB scanpix
FORNØYD MED FORSIKRINGEN? Det er kjekt å ha forsikring når uhellet er ute. Foto: Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny undersøkelse fra EPSI Rating plasserer DNB på sisteplass i oversikten over forsikringsselskapene nordmenn er mest og minst fornøyde med. Norges største bank går riktig nok frem fra fjorårets undersøkelse.

DNB Forsikring har en kundetilfredshet på 70. Best ut kommer Frende med et resultat på 76,5. Eika Forsikring ligger hakk i hæl med 75,6 og utmerker seg særlig innen service.

Tryg er årets klatrer

Ifølge EPSI Rating er kundene som har samlet alle forsikringene hos én leverandør, atskillig mer tilfredse enn de som har avtaler med flere forsikringsselskaper. Det kommer også frem at hver femte kunde vurderer å bytte forsikringsselskapet det nærmeste året.

– Statusen er at 80 prosent av kundene er enten fornøyde eller meget fornøyde med sine forsikringsselskaper, mens hver femte kunde er misfornøyde og vurderer å bytte forsikringsselskap det nærmeste året, sier Fredrik Høst i EPSI Rating, i forbindelse med fremlegging av tallene.

Han benytter anledningen til å skryte av Frende og sier at selskapet leverer gode forsikringsprodukter, er enkle å komme i kontakt med, har gode skadeoppgjør og er konkurransedyktige på pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer