Forsikringsskolen

Trenger jeg den forsikringen, er den dyrere enn konkurrentens, og hva med vilkårene? Dette er bare noen av svarene Forsikringsskolen skal gi deg

Publisert

Med Forsikringsskolen ønsker vi å gi deg oversikt over forsikringer du må ha, forsikringer du bør ha og hvilke forsikringer du godt kan holde deg unna. Vi skal selvsagt også sammenligne selskapenes produkter, priser og betingelser.

Bilforsikring

De aller fleste av oss syns det er dyrt å forsikre bilen. Trikset er alltid å sammenligne prisene i de ulike selskapene - det kan du spare tusenlapper på.

Pass på når du skal leie bil i utlandet. Hvorfor får du vite i denne artikkelen.

Boligforsikring

Dersom du har innstallert et forsikringsgodkjent alarmanlegg i boligen din, kan du regne med rabatter på innbo- og villa/hjemforsikringen din. Du får oversikten her.

Antall rettsaker og tvister om mangler ved boliger har eksplodert siden 1993, og forsikringsbransjen har øynet muligheten til å presentere et nytt produkt: Eierskifteforsikringen. Les mer om eierskifteforsikring her.

Diverse

Trenger vi egentlig forsikringer. NAF-advokat Carl Hermansen går i denne artikkelen hardt ut mot landets forsikringsselskap.

Helseforsikring

I løpet av de siste årene har det dukket opp flere nye forsikringsprodukter. En av disse er de såkalte sykeforsikringene, også kalt helseforsikringer. Dette er forsikringer som gir den forsikrede øyeblikkelig økonomisk hjelp dersom helsen skulle svikte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.