Førsteklassingens pris

Vi har pakket skolesekker i tre priskategorier: 2.980 skiller billigst fra dyrt.

Publisert
Sist oppdatert
Førsteklassingens pris
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Musefletter, penal, dinglende melketenner og ny sekk: Skolestart er rett rundt hjørnet, og for mange 1997-modeller handler august om sommerfugler i magen og butikkrunder. Nytt penal, fargeblyanter, ryggsekk og fine skoleklær. Og foreldrene legger igjen tusenvis av kroner i forretningene.

Enormt utvalg

Skolekampanjene herjer og butikkene bugner av skoleutstyr i alle priskategorier. Å finne produkter som matcher pris- og smakspreferanser skulle ikke by på større problemer. DinSide Økonomi har pakket utstyrssekker i tre priskategorier: Billig, middels og dyrt.

Dyr sekk?

Mange foreldre er opptatte av å velge riktig sekk til podene. Men så lenge barna ikke skal bære tungt behøver en ikke bekymre seg stort for dette, skal vi tro fysioterapeut Steinar Aas ved Fysiomed i Oslo.

- Det er først når barna blir litt eldre at de begynner å bære mye. Da kan det være greit å avlaste ryggen med hoftestropper og velge en sekk hvor ikke alt blir liggende i bunnen.

Og prislappen behøver ikke være avskrekkende:

- En god sekk behøver ikke være en dyr sekk, fastslår Aas.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer