Førsteklassingens pris

Vi har pakket skolesekker i tre priskategorier: 2.980 skiller billigst fra dyrt.

Publisert
Sist oppdatert

Musefletter, penal, dinglende melketenner og ny sekk: Skolestart er rett rundt hjørnet, og for mange 1997-modeller handler august om sommerfugler i magen og butikkrunder. Nytt penal, fargeblyanter, ryggsekk og fine skoleklær. Og foreldrene legger igjen tusenvis av kroner i forretningene.

Enormt utvalg

Skolekampanjene herjer og butikkene bugner av skoleutstyr i alle priskategorier. Å finne produkter som matcher pris- og smakspreferanser skulle ikke by på større problemer. DinSide Økonomi har pakket utstyrssekker i tre priskategorier: Billig, middels og dyrt. Budsjettpakkene til 921 og 1.011 kroner

Middelklassepakken, 1.387 for jentene og 1.537 for guttepakken

Snobbepakken, 3.901 for jentesekken og 3.421 for gutteutstyret

Dyr sekk?

Mange foreldre er opptatte av å velge riktig sekk til podene. Men så lenge barna ikke skal bære tungt behøver en ikke bekymre seg stort for dette, skal vi tro fysioterapeut Steinar Aas ved Fysiomed i Oslo.

- Det er først når barna blir litt eldre at de begynner å bære mye. Da kan det være greit å avlaste ryggen med hoftestropper og velge en sekk hvor ikke alt blir liggende i bunnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer