Forsvarets minesveipere og Stordalens Lexus

Å ha denne bilen i garasjen er helt ok. Men har du denne båten i småbåthavna, har det klikket for deg.

Faksimilie: Finn.no
Faksimilie: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At bilfolket klikker seg inn på en annonse med Lexus LS Hybrid, kommer ikke som noen stor overraskelse. Slike biler går det nemlig ikke mange av på norske riksveier, og når ryktene om at eieren er Petter Stordalen pirrer det garantert nysgjerrigheten hos motormenigheten.

At nordmenn er enda mer interessert i minesveipere, kom imidlertid som en stor overraskelse på oss.

Forsvaret selger tabbeskipene

Hittil har nemlig FINN registrert over 24.000 klikk på minesveiper-annonsen. Det er totalt to krigsskip som skal auksjoneres bort 30. april, og de har begge en minstepris på 1,1 millioner kroner.

- Det er veldig lenge siden vi har hatt så stor interesse for en båtannonse. Jeg kan ikke huske sist, sier Odd Doknæs, salgssjef for båt i FINN i dagens pressemelding.

Men hvem i all verden...

- De fleste er nok bare nysgjerrige, fordi dette er noe litt sært og annerledes, men det finnes også potensielle kjøpere der ute, fortsetter Doknæs.

- Båtene er katamaraner, så de er stødige og egner seg godt i mye sjø. De kan være aktuelle for forskere og selskaper som driver med oppmåling av grunn sjøbunn, fordi dybden bare er to meter, sier Doknæs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer