Fortsatt Grundig trøbbel

Eier du denne RiksTV-dekoderen, må du fortsatt bare drømme om pausefunksjon.

Fortsatt Grundig trøbbel
Publisert
Sist oppdatert

For litt over en måned siden lagde vi vår første sak om Grundigs problembarn DTR 8740, dekoderen som nesten et år etter lansering fortsatt ikke leverer de funksjonene som ble lovet da den ble lagt ut for salg.

Hva er problemet?

Det er altså pause-funksjonen, kalt timeshift, som fortsatt ikke er tilgjengelig. Forsinkelsen skyldes hovedsaklig rettighetsproblematikk, ettersom frykten for piratkopiering av innholdet gjør at Grundig har blitt pålagt å programmere boksen slik at alt innholdet på minnepluggen slettes når den tas ut av dekoderen.

Dette skal nå være løst, men den endelig godkjenningen av softwareoppdateringen er enda ikke formelt gjennomført.

Den store vente-leken...

Som nevnt er det nå over en måned siden vi lagde den forrige saken der Grundig mente at alt skulle være i orden om to til tre uker.
Vi har derfor kontaktet Grundig gjentatte ganger og bedt om en forklaring på forsinkelsen, men noe klart svar på når oppdateringen kommer har det ikke vært mulig å få.

Vi har imidlertid blitt lovet mer håndfast informasjon førstkommende fredag, og til tross for alle løftebruddene hittil er det i hvert fall lov å håpe på at det nå nærmer seg en løsning for kundene av dekoderen.

Her er det altså bare å følge med, vi håper å kunne gi deg de gode nyhetene så snart som mulig.

Les også: Sjekkliste for dårlig digital-TV
Hvorfor holder de aldre det de lover

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer