Fortsatt krise i pcutstyr.no

Mange av leserne våre tror selskapet er konkurs. Stemmer det?

Fortsatt krise i pcutstyr.no
Publisert
Sist oppdatert

Den norske nettbutikken pcutstyr.no har nå vært stengt i over en og halv uke, og de har heller ikke åpnet for salg – til tross for at det var det vi fikk beskjed om da vi pratet med eier og daglig leder Alexander Tvete forrige onsdag.

Forrige fredag gikk også Tvete AS konkurs, og siden Alexander Tvete er styreleder i dette selskapet, har vi fått flere tilbakemeldinger fra våre leserne om at dette også betyr at pcutstyr.no nå har gått konkurs.

Vil konkursåpningen i Tvete AS påvirke pcutstyr.no?

– Jeg har selv registrert at hentelageret til pcutstyr er stengt, bekrefter bostyrer, advokat Jon Erik Holm.

- Men det trenger ikke å ha noen betydning for pcutstyr. Tvete AS er nemlig et eget aksjeselskap som ikke har noen eierinteresser i pcutstyr.no, og da faller de også utenom denne bobehandlingen, avslutter Holm.

Husk at når et aksjeselskap (som f.eks Tvete As) går konkurs, så er det selve selskapet som går konkurs – og ikke de fysiske personene bak virksomheten. (Les mer her) NB: DinSide har forsøkt å få en kommentar fra Alexander Tvete både via e-post og telefon, men han har foreløpig ikke svart på våre henvendelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer