Fortsatt muligheter for langfri

To dager er alt du trenger!

TO DAGER ER ALT DU TRENGER: Ved å ta ut to fridager ved juletider, kan du få ni dager sammenhengende ferie. Foto: ALL OVER PRESS
TO DAGER ER ALT DU TRENGER: Ved å ta ut to fridager ved juletider, kan du få ni dager sammenhengende ferie. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ubønnhørlig slutt på late sommerferiedager for de fleste av oss, og vi er tilbake til matpakkesmøring, køkjøring og lekselesing.

I Norge er det lovpålagt med 25 virkedager ferie, og hvordan dette kan disponeres, vil variere. Alle har i det minste rett på tre ukers sammenhengende ferie i perioden 1. juni til 30. september.

Og dersom du ikke allerede har tatt ut alt av ferie, er det fremdeles muligheter for langfri - om du disponerer riktig!

Styr unna skoleferiene dersom du vil reise biligst mulig! Her kan du sjekke datoene

To dager er alt du trenger

Jepp, to dager er faktisk alt du trenger for å få til skikkelig langfri til jul. Julaften i år faller nemlig på en onsdag, og har du uansett fri på julaften, er det bare to fridager i forkant av julaften som skal til - så har du fri i ni late dager!

Her du enda noen fridager til overs, og ekstrafri på nyttårsaften, kan du ta skikkelig langfri i hele 16 dager, kun ved hjelp av fem feriedager!

Det kan med andre ord være lurt å være litt gnien på de siste feriedagene dersom du ønsker deg en skikkelig jobb-pause til jul.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer