Fotballenkenes trøst

Her er de aller lekreste fotballspillerne til glede for mor - og de aller tøffeste fotballskoene og -effektene til glede for resten av familien.

Publisert
Sist oppdatert

Enkenes magre trøst?

Det er for tiden sørgelige tilstander for kvinner og fotballhatere i de tusen norske hjem. Alt som heter såpeopera, dramaserie, sitcom - for ikke å snakke om onsdagsfilmene på TVNorge er strøket fra programmet. Husets herre og de fotballgale krever både eierskap og hevd på fjernkontrollen de neste ukene og det vil ikke være mulig å snakke om noe særlig annet.

Men fortvil ikke: Vi har løsningen som vil få selv frustrerte fotballenker til å bli litt mindre fiendtlig innstilt til Fotball-EM. Det lønner seg nemlig å ta en nærmere kikk på fotballen og dens mange utøvere. Vi snakker om en riktig god close-up, og det kan du gjøre her:

 • Bildespesial: Fotballenkenes trøst.
 • - Og hvem vet? Kanskje kan du plukke opp litt informasjon her og der, som hjelper deg å følge med i samtalen over middagsbordet?

  Men vi er ikke dårligere enn at vi har noe til resten av familien også. Det er ikke bare ferdighetene det kommer an på, utstyret har også mye å si - og det blir bare tøffere, stiligere og mer teknologisk spissfindig fra år til år.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer