Fotballkveldene lopper deg

Fotballentusiaster går glade uker i møte. De benker seg opp foran TV-skjermen med junk-food og øl. Ikke mange av dem tenker på at fotball-fråtsinga kan koste dem tusener.

Fotballkveldene lopper deg
Publisert

Nå er det julaften, bursdag og 17-mai på en gang for fotballentusiatsene. Med fotball EM på TV, øl på stuebordet og ferdigpizza i ovnen skulle det meste være tilrettelagt for ekte fotballfråtsing.

De som ikke reiser til Nederland for å se kampene, tror EM blir en billig fornøyelse fordi de ser kampene på TV. Men den gang ei. Fotballfråtsinga inkluderer så mange ritualer i tillegg til selve TV-tittinga, at budsjettet kan bli på mange tusen kroner.

Dyrere i flokk

Har du dårlig råd, og dyre fotballvaner, bør du kanskje til og med vurdere å sette opp en egen oversikt over utgiftene som vil komme i løpet av EM.

Hvor mye du setter av, er avhengig av om du har tenkt å se kampene alene, eller sammen med kompiser. En skulle tro at gjennomsnittsprisen pr. kamp går ned med flere deltakere, men i dette tilfellet er det faktisk omvendt. Erfarne fotballfanatikere hevder at forbruksvanene endrer seg til det dyrere når flere menn ser i flokk.

Aleine-Kjell

Vi har laget et regnestykke på hva du betaler når du ser fotballkampene alene. Budsjettet er basert på erfarne fotballentusiasters opplysninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer