- Fotoseansen var helt jævlig

Top Model-deltaker Julia Brønn Lyon (27) mener programmet bør ha 18-årsgrense.

Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken har den norske realityserien fått skarp kritikk av eksperter som mener det er langt over grensen at unge jenter må posere som pin-up-girls og lik: i går omtalte statssekretær Kjell Erik Øie programmet som et usedvanlig trist programkopnsept, og Likestillings- og diskrimineringsombudet vil gå programmet nærmere etter i sømmene.

Julia Brønn Lyon (27) var med i serien, der vinneren får en modellkontrakt. Hun røk ut i forrige uke etter å ha vært med i fem episoder.

Lyon mener programmet burde hatt 18-årsgrense.

- Ikke veldig påkledd- Nå er aldersgrensen 16 år, men den er for lav med tanke på hva slags fotoshoots deltakerne må være med på, sier Lyon til DinSide Helse og illustrerer det slik:

- Vi var mest påkledd under fotoshooten hvor vi hadde minikjole og ble helt sjampanje på. Men to av jentene hadde hvite kjoler, og man så omtrent alt, så vi var ikke så veldig påkledd. Når de skal ha noe som er så seksuelt så burde de ha deltakere som har litt mer erfaring enn en 16-åring. Eller så kunne de hatt 16-årsgrense med et mildere konsept, mener hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer