Føttene avslører deg

Kroppsspråket vårt avslører mye om hva vi føler og hva vi tenker på. Visste du at føttene dine kan avsløre forelskelsen din?

Publisert
Sist oppdatert

Det er verdens største kondomfabrikant som har forsket på hvordan vi plasserer føttene i forhold til den vi liker. Og Durex er klare i sin sak: Om øynene dine vil gå i en retning så peker føttene samme vei. Under flørten plasserer vi føttene slik at de peker mot den vi snakker med.

Han er rett i ryggen
I tillegg til føttenes plassering vil menn som er tiltrukket gjerne sitte med knærne litt ifra hverandre og fikse på seg selv. En mann som retter seg opp i ryggen og har hendene i bukselommen eller nær skrittet er også gode tegn om du håper på hans interesse.

Hun krysser bena
Kvinner er gjerne mer diskret i sine tilnærmelser. Selv om føttene peker mot den utkårede mann vil hun krysse bena skiftesvis. Selve bevegelsen hvor det ene kneet plasseres over det andre ser ut til å være essensen. I tillegg vil kvinner i større grad fikse på håret, fukte leppene og bruke mye øyekontakt.

Mozon 02.07.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer