Fra i dag kan alle sjekke selvangivelsen

Nå blir den tilgjengelig også for de som ikke er e-brukere.

SKATTESJEKK: Selvangivelsen blir tilgjengelig for alle fra 23. mars. Foto: ILLUSTRASJON
SKATTESJEKK: Selvangivelsen blir tilgjengelig for alle fra 23. mars. Foto: ILLUSTRASJON Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag fikk 3,4 millioner nordmenn som er e-brukere hos Skatteetaten, tilgang på selvangivelsen. Gjaldt dette ikke deg, kan du sjekke selvangivelsen i dag, da den blir tilgjengelig for 1,2 millioner nordmenn.

Her finner du selvangivelsen

Det er de som ikke tidligere har kommunisert elektronisk med myndighetene, og som ikke har reservert seg mot elektronisk kommunikasjon, som kan sjekke selvangivelsen fra og med 23. mars.

For å finne ut om du får igjen på skatten eller må betale restskatt, logger du inn på Altinn via Skatteetatens nettsider. Du kan også sjekke tallene via Altinn-appen på mobilen.

Innlogging foregår ved hjelp av BankID eller MinId. Har du ikke lenger kodekort til sistnevnte, velger du at du har glemt passordet. Da får tidligere brukere av MinID tilsendt først en sms med en kode, og så en link på e-post for å endre passordet.

Også Buypass og Commfides kan brukes til innlogging.

Slik ser du om du har penger tilgode

Om du logger inn via Skatteetatens nettsider eller appen, vil du i begge tilfeller finne selvangivelsen for 2014 som PDF-fil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer