Frakt og betaling

DinSide Auksjon er et møtested for kjøpere og selgere, og når de ulike auksjonene avsluttes så vil selger og kjøper få en epost med kontaktinformasjon. Kjøper har så en tredagers frist til å ta kontakt med selger for å avtale frakt og betaling. Dersom selgeren ikke hører noe fra kjøper innen denne tiden, kan han/ hun ta kontakt med den nest høyeste budgiver.

Publisert

Dersom kjøper og selger holder til i samme kommune, kan det noen ganger være mest hensiktsmessig at kjøperen selv henter varen og betaler kontant. I beskrivelsen av auksjonsobjektet kan det også stå hvordan selgeren foretrekker at betaling og frakt skal gjennomføres, og dere kan også avtale dette på før auksjonen avsluttes.

Ettersom selger og kjøper kan også være bedrifter, er det mulig at det allerede eksisterer rutiner for både frakt og betaling. DinSide har imidlertid samlet litt informasjon som kan hjelpe dere bli enige om den beste løsningen.

NSB Ekspressgods

NSB Ekspressgods- først frem til flest steder

Send pakken raskt og enkelt med NSB Ekspressgods. NSB Ekspressgods har landsdekkende hurtigfrakt med 67 ekspedisjonsteder og et godt utbygget distribusjonsnett. Skal du selge din vaskemaskin og bor i Arendal, kan du bare levere den til NSB Ekspressgods, så vil den blir fraktet til Trondheim eller Bergen raskt og sikkert. I tillegg kan de sørge for at sendingene kan sendes i oppkrav, det betyr at kjøper ikke får varen før han eller hun har betalt for den på utleveringsterminalen. Det koster 100 kroner å sende med oppkrav.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer