Leveringsproblemer hos PostNord

Fredrik (23) har ventet tre uker på pakken sin

I mellomtiden svarer de verken på e-post eller telefon, sier han.

TRE UKER: Så lang tid har gått siden Fredrik bestilte pakken sin. Fredag forteller PostNord at den er levert. Foto: Skjermdump/Privat
TRE UKER: Så lang tid har gått siden Fredrik bestilte pakken sin. Fredag forteller PostNord at den er levert. Foto: Skjermdump/Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bestiller du varer på nett, forventer du at de skal komme frem i løpet av tida du er lovet. Dessverre er det ikke alltid slik det foregår:

I disse dager sliter mange med å få levert pakker de har bestilt hvor PostNord står for leveringen. Dinside ble selv oppmerksomme på problemet på grunn av egne bestillinger som er på vent. Slik er det også for flere av våre lesere:

Fredrik Selvig (23) bestilte en pakke fra et apotek 21. november. Onsdag, 22 dager senere, hadde PostNord fortsatt ikke klart å levere pakken.

- Det er menneskelig å gjøre feil, men dette er alldeles ikke greit, sier en oppgitt Selvig.

Pakken på stedet hvil siden 24. november

Den oppgitte netthandleren forteller videre at pakken dagen etter bestilling av varen ble sendt fra nettbutikk med PostNord. Men så ble det stille.

- Jeg fikk aldri pakken og begynte å lure litt, så jeg kontaktet apoteket, som ga meg beskjed om at det var trøbbel i PostNord og at det var utenfor deres rekkevidde, forteller Selvig.

På sporingssiden hvor man kan sjekke hvor pakken befinner seg, finner Fredrik fortsatt samme beskjed nå som det han har gjort siden 24. novemer: «Under transport, feilsendt/sortert på nytt», som vi kan se på bildet øverst i artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer