Fremgangsmåten

Om jeg ikke akkurat gikk frem med en astrofysikers nøyaktighet, skal jeg berømmes for at jeg sto løpet helt ut. Slik gikk jeg frem.

Publisert
Sist oppdatert

Nyhetens interesse

I den første ukens iver og overveldende optimisme klikket jeg meg inn på en rekke nettsider som spesialiserte seg på konkurranser, blant annet:

 • www.konkurranse.no
 • Hildes oversikt over norske konkurranser
 • www.konkurranseguiden.no
 • www.lykkeboden.com
 • Den store konkurransesiden
 • .
 • Konkurranser finner du også på www.gjerrigknark.com.
 • Ettersom disse nettsidene ikke alltid er like oppdatert falt iveren etter en ukes tid, og jeg gikk over til en ny fremgangsmåte: Hver gang jeg så et reklamebanner for en konkurranse, skulle jeg klikke meg inn og delta. Det skulle vise seg å være mer enn nok.

  Potensielle Premier

  Flere hundre, om ikke flere tusen, museklikk senere har jeg deltatt i konkurranser der jeg kunne vinne blant annet: FlatTV til en verdi av 10.000, 17.000, 25.000 eller 50.000 kroner. Fotoapparater i diverse formater og prisklasser. Reiser til London, Barcelona, Amsterdam, jorden rundt, Hirtshals eller Thailand. Alt til boligen: Konsultasjoner med interiørarkitekt, hvitevarer, nytt gulv, maling, søppelspann fra Vipp, m.m. Alskens lekre hud- og hårpleieprodukter. For ikke å snakke om alt stæsjet og tilbehøret: Klokker, smykker, vesker, skjerf, sjal og duppeditter jeg ikke helt vet hvordan jeg skal kategorisere.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer