Munnvann

- Fremprovoserer brekninger

Vademecum munnvann har blitt nytt. Det falt ikke i smak hos alle.

SJEKK FORSKJELLEN: Den ene heter Original, den andre Klassisk. Ser du hvilken som er ny? Foto: Produsenten
SJEKK FORSKJELLEN: Den ene heter Original, den andre Klassisk. Ser du hvilken som er ny? Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du lagt merke til at Vademecum har blitt ny? Det er kanskje ikke så lett å se forskjellen, men Hans Bull var ikke i tvil da han tok nye Vademecum i munnen.

- I stedet for å bare få frisk pust, fikk jeg i stedet en grusom såpeaktig smak som fremprovoserte brekninger, sier Bull til DinSide.

Han trodde det var noe alvorlig galt med innholdet i flaska, og kontaktet umiddelbart Orklas forbrukerservice for å varsle dem. Han sendte også inn flaska for nærmere undersøkelser.

Det viste seg at alt var i skjønneste orden. Endringene i smak skyldes at Orkla har endret produksjonssted, oppskrift og navn på det tradisjonelle munnvannet. Det nye munnvannet heter Klassisk, ikke Original.

- Oppskriften på det 100 år gamle produktet er endret til det ugjenkjennelige! raser Bull.

Mer miljøvennlig

I dialogen med Orklas kundeservice forklarte selskapet at munnvannet fortsatt inneholder mentol og peppermynteolje, men de har byttet leverandør av oljene, og byttet skummemiddel. Dette skal skumme litt mer, og er samtidig mer miljøvennlig, men kan bidra til at smaken blir noe annerledes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer