Frislipp fra søndag

Hold ut et par dager til før du kjøper nye bøker. Bokkilden.no lover bøker til nye priser allerede ved midnatt natt til 1. mai.

Publisert
Sist oppdatert

- Vi vil benytte oss av alle muligheter. Forbrukerne skal merke dette med en gang, sier administrerende direktør Annika Karlsen i Bokkilden.no til DinSide.

Allerede i dag er nettbokhandelen i seiersrus etter den nye bransjeavtalen for bøker, som gir nettbokhandelen de samme konkurransevilkårene som bokklubbene og vanlige bokhandlere og vesentlig bedre muligheter til å gi lave utsalgspriser.

Gratis frakt

"Vi feirer begivenheten ved å tilby gratis frakt til og med lørdag mens vi ser fram til å ønske våre kunder velkommen til en enda mer lønnsom bokhandel på nett søndag 1. mai", sto det allerede i går på selskapets nettside.

- Dette er jo en mulighet vi har som nettbutikk, og vi ønsker å la forbrukerne merke forskjellene fra aller første mulige stund, sier Karlsen. Hun mener at frisleppet på bokpriser først og fremst vil ramme bokklubbene, og ikke de vanlige bokhandlerne.

- På spørsmålet "Hvor kjøpte du den siste boken din", svarer i dag 6 prosent at det skjedde på nettet, mens hele 15 prosent svarer at de i fremtiden trolig vil ha kjøpt den hos en nettbutikk, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer