Frister med ansatt-kjeft for penger

Tilbudet på dansk lokalbutikk får oppmerksomhet.

HUMOR: Den danske butikken prøver å få bukt med problemet gjennom humor. Det har fungert, meddeler butikksjefen. Foto: Privat/Bjarne Mikkelsen
HUMOR: Den danske butikken prøver å få bukt med problemet gjennom humor. Det har fungert, meddeler butikksjefen. Foto: Privat/Bjarne Mikkelsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare tilbud på juleskum, og andre relaterte juleprodukter på lokalbutikken SuperBrugsen i Hornbæk i Danmark.

Danske Berlingske Tidende melder at det er satt opp et skilt i butikken hvor det står at man kan skjelle ut ansatte for 20 danske kroner.

Skiltet er hengt opp som en spøk, i et forsøk på å ta opp et problem de ansatte ofte opplever i hverdagen, informerer butikksjef Bjarne Mikkelsen.

- Utålmodige i førjulstida

- Det handler om å ta vare på våre ansatte. Noen av kundene våre er litt utålmodige - spesielt i førjulstida - og skjeller ut de ansatte ved anledninger det ikke er berettiget, sier Mikkelsen til danske BT.

Han sier de prøver å dra inn litt humor i forsøket på å løse problemet.

NONSTOP: En mann hopper på ryggen til en helg og gjør et forsøk på å ri den. Vis mer

- Tilbud. Gi oss kjeft for 20 kroner. Vi tar det imot med et smil, står det på skiltet med stor skrift. Videre står det:

- Fra og med i dag har vi tilbud på kjeft. Vi går inn i en travel tid, og det betyr ekstra stress. Vi er en servicebutikk og vi yter all den service vi kan. Enten det er for kunder som handler for 20 eller 500 kroner. Hvis du trenger å få ut noe, benytt deg av tilbudet. Gledelig jul til alle.

Ønsker stopp

Bjarne Mikkelsen forklarer at flere kasserere har opplevd å bli skjelt ut av kunder om køene i kassa går for sakte.

Nå ønsker de at det skal stoppe.

Samtidig forteller Mikkelsen at han ikke frykter at enkelte kunder tar tilbudet for bokstavelig.

- Vi har bare fått positive tilbakemeldinger. Kundene og ansatte synes det er morsomt, som var det vi forsøkte å være, sier han.