Frister med rabatt til turister

Sjekk hvilke stormagasin som gir rabatter til deg med norsk pass.

Passet kan være din inngangsbillett til litt hyggeligere priser på stormagasiner verden rundt.  Foto: Per Ervland
Passet kan være din inngangsbillett til litt hyggeligere priser på stormagasiner verden rundt. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange benytter påskeferien til å reise utenlands. Den rekordsterke norske kronen gjør det dessuten ekstra fordelaktig å fylle opp kofferten litt ekstra i ferien.

Men det er ikke bare kronekursen som er gunstig for nordmenn på reisefot. Flere stormagasiner lokker nemlig med ekstra rabatt – til utlendinger. Husk å ta med deg førerkortet eller annen norsk ID.

Les også: Her finner du rabattkodene til nettbutikkene

Deilig å være norsk i Danmark

På Magasin du Nord i København får du, med noen unntak, ti prosent rabatt ved å fremvise utenlandsk legitimasjon. Om et produkt fra Georg Jensen står på handlelisten får du det altså normalt sett billigere på Magasin, enn i Georg Jensens egen butikk på Strøget. På kostbare varer, eller ved en skikkelig storhandel før jul, er ti prosent rabatt ikke noe å kimse av. Husk å spørre etter rabattkupong om den ikke ligger fremme ved kassen allerede.

Selv om du ikke har planlagt påskeferie er det ikke for sent å gjøre noe med det. En dagstur er heller ikke å forakte, sjekk hva vi kom hjem med etter åtte timer i Købehavns handlegater

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer