Post i butikk

Frister pakkekundene med premier

De som er raske med å hente pakka si, kan vinne gratis bensin i ett år.

STOR PÅGANG: I disse dager ankommer det mange pakker til norske postkontor og post i butikk. Bildet er fra Postens tollavdeling på Alnabru i Oslo. Foto: Gorm Kallestad / NTB
STOR PÅGANG: I disse dager ankommer det mange pakker til norske postkontor og post i butikk. Bildet er fra Postens tollavdeling på Alnabru i Oslo. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

Etter en av årets travleste handleuker og hyppig julegavehandling i vente, forventes det nærmest pakkekaos ved landets postkontorer og post i butikk.

Både Posten og butikkjedene har vært tidlig ute med oppfordring til kundene om å hente pakkene så fort det lar seg gjøre, men i Danmark forsøker de på seg alternative metoder for å få kundene til å hente pakkene raskere.

Frister med premier

Danske BT skriver om et fiffig påfunn fra Shells bensinstasjoner.

Kunder som er raske med å hente pakkene sine, kan vinne ett år med gratis bensin.

– Våre stasjoner melder nå om massivt press med historisk mange pakker. Derfor har vi bruk for hjelp fra danskene, så vi ikke drukner i pakker mot jul, heter det i en pressemelding fra DCC Energi, som driver Shell-stasjonene i Danmark.

– Vårt håp er at mulighetene til å kjøre på gratis drivstoff i hele 2021 kan lokke flere til å hente pakkene sine så snart de får beskjed om at den er klar.

Også Brings danske avdeling lokker med premier til raske pakkekunder. Kunder som henter pakka samme dag den ankommer, kan stikke av med gavekort på 1099 danske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer